Уважаеми клиенти, всички поръчки направени след 15-ти Юни ще започнат изработка на 1-ви Юли. В лятна ваканция сме ;) !
Уникални подаръци

Ние изработваме уникални подаръци с ваша снимка или послание. Съчетаваме по възможно най-добрия начин нашето умение за работа с дървен материал и вашите съкровени моменти, запечатани на снимка. Резултатът, който се получава, радва не само човека, за когото е предназначен подаръкът. Уникални подаръци радват и подаряващия. В това се крият особенат...

Ние изработваме уникални подаръци с ваша снимка или послание. Съчетаваме по възможно най-добрия начин нашето умение за работа с дървен материал и вашите съкровени моменти, запечатани на снимка. Резултатът, който се получава, радва не само човека, за когото е предназначен подаръкът. Уникални подаръци радват и подаряващия. В това се крият особената сила и неповторимият чар на нашите уникални подаръци. Те имат специалното умение да влизат под кожата, да се помнят, както и да намират място в съкровения свят на получателя.

Фаворитът сред изработваните от нас уникални подаръци е снимката, отпечатана върху дървена плочка. Това е нещото, което клиентите ни си харесват най-много. Може да се каже, че това е и най-универсалното предложение за уникален подарък. В същото време то изненадва и е любопитно. Дървеният материал придава интересна дълбочина на изображението. Като жива материя дървото променя своята текстура и цвят и по този начин раздвижва изключително много снимката. Това е още една причина тези уникални подаръци да са любимци на хората. Те живеят и се променят заедно с вас.

Другите ни предложения за уникални подаръци отново работят с дървен материал и ваше специално изображения. Но този път Уникални подаръци поставяме на ключови позиции из дома. Една от тях е стенния часовник. Човек поглежда към него и по навик, и с трепет. Много свежо разчупване се получава, когато върху часовника е поставена снимка, с която всички у дома свързват с нещо хубаво. Така от уникални подаръци, нашите продукти се превръщат в нещо повече дори. Те придобиват силата да променят нещата вкъщи към по-добро.

Още

Уникални подаръци Има 9 продукта.

Показване на 1 - 9 от общо 9 items
 • 14,90 лв

  Зарадвайте близките си с този изненадващ и нестандартен подарък - нашето невероятно предложение - СНИМКА ВЪРХУ ДЪРВО! Ако желаете да изработим допълнително послание в самата снимка или на гърба на сувенира - то ще бъде НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!!

  14,90 лв
  Наличен
 • 14,90 лв

  Име или надпис по Ваше желание (освен букви може да включва и символ или изображение с наше одобрение). Изработва се ръчно от шперплат. 4-5 см височина на буквите (в зависимост от дизайна). Срокът на изработката е 1 седмица.

  14,90 лв
  Наличен
 • 39,90 лв

  Ръчно изработен стенен часовник от дърво със снимка и/или надпис. Диаметър 28см. Качете Вашата снимка преди да продължите с покупката.

  39,90 лв
  Наличен
 • 14,90 лв

  Дървена кутийка за бижута или декорация с Ваша снимка и/или надпис. Прекрасен подарък за дамата на сърцето Ви! Възможност за поставяне на надпис или послание и във вътрешната част НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Размерите са описани по-долу на страницата. Качете Вашата снимка (и надпис/текст) преди да продължите с покупката.

  14,90 лв
  Продукта е наличен в няколко варианта
 • 6,90 лв

  Ако желаете да направите скромен подарък, но от сърце, това е Вашият избор. Изработва се ръчно от шперплат с дебелина 4мм и размер 16х12см. Включва и канап за окачване. Въведете желания текст в полето отдолу.

  6,90 лв
  Наличен
 • 4,90 лв

  За почитателите на Зодиака - уникална плочка с десетте девиза на всяка зодия. Изненадващ и закачлив подарък за близки и приятели. Изработва се от 4мм. шперплат с размери 16х12см. Включва и връзка от канап за окачване. 

  4,90 лв
  Наличен
 • 24,90 лв

  Страхотен подарък за Вас и Вашите близки. Свещ с лично послание и/или снимка. Височина 15см/диаметър 5см(В зависимост от наличните заготовки)

  24,90 лв
  Наличен
 • 29,90 лв

  В иконите на православните християни Богородица е тъжна, но с различна тъга:  понякога е скръбна, понякога сияеща, като винаги излъчва чистота на духа, вътрешна светлина и мъдрост. Приблизителни размери: 20х15см.

  29,90 лв
  Наличен
 • Ръчно изработен пендант от дъб импрегниран с ленено масло и вакса. Безопасен за Вашето здраве. Диаметър: 5см. с кожено колие.

  19,90 лв
  Наличен
Показване на 1 - 9 от общо 9 items