Подаръци

Налични са 37 продукта.

Показани са 1-12 от общо 37 артикул(а)

Активни филтри

Сватба, рожден ден или годишнина – всички те изискват подаряване на подаръци.
И не е тайна за никого, че всички гости гледат кой какво е подарил. Впечатляват се и коментират.
АртСтудио.БГ, е работилница за подаръци, които трогват всеки път сърцето на получателя и обират овациите на каквото и събитие да сте поканени. Уникални подаръци, защото съчетаваме нашето майсторство за обработка и печат на дърво и вашите съкровени спомени, мисли, впечатления. Искрени послания. Тази симбиоза създава подаръци, които впечатляват и които се помнят. Разгледайте ги и изберете най-подходящите за случая подаръци.

Пръв любимец сред нашите подаръци е снимка, отпечатана на дървена плочка. Снимката, разбира се, я осигурявате вие. Това са идеални подаръци, които запечатват впечатление и мил на сърцето момент. Първата целувка, първата разходка, първата крачка. Всичко това може да бъде отпечатано върху дървена плоскост. Като жив материал то добавя характерен филтър върху спомена и го обогатява по неповторим начин.

Останалите ни предложения за подаръци също не са за изпускане.
АртСтудио.БГ може да отпечата снимката както върху стенен часовник, така и върху кутия за бижута. Това не е всичко, ние предоставяме и отпечатване на текст и изображение върху свещ.

Много добре знаем, че има хора, които се изразяват много по-лесно чрез слово, отколкото със снимка. За тях също имаме имаме модели подаръци. Обемни букви от дърво, които изписват името на любимия човек или думата, която го вдъхновява. Майсторството ни в обработката на дървото ни позволява да предлагаме и различни шрифтове на вашия надпис.

Освен изработка на неповторими подаръци
АртСтудио.БГ предоставя и реставрация на стари мебели, както и производство на мебели по ваш дизайн.