Подарък за мъж

Налични са 22 продукта.

Показани са 1-12 от общо 22 артикул(а)

Активни филтри

Винаги е трудно да се избере подарък за мъж, който по някакъв начин е специален в живота ни. Това трябва да е уникален жест. Такъв, какъвто той не е получавал никога. За щастие АртСтудио.БГ  знае няколко „хватки“ за това как един подарък за мъж може да остане в съзнанието и да събуди удивление. Мъжете се впечатляват от изработката, от техниката и от детайла. Когато това нещо се съчетае с персонализирано съдържание или послание, вие имате всички съставки за идеалния подарък за мъж, а ние за пореден път сме си свършили добре работата и сме направили с нашия продукт не един, а двама души щастливи.

Това е нашата работа и ние я вършим като предоставяме индивидуализиран подарък за мъж под формата на снимка върху дърво, снимка върху свещ. По принцип сме специализирани в работата с дървен материал и затова можем да предложим и обемен надпис от дърво като подарък за мъж. Изборът на шрифта оставяме на вас. Вие най-добре можете да прецените дали човекът е романтична душа и би му допаднало нещо по-ръкописно или пък е авторитетен господин, който тежи на мястото си и предпочита болднатите букви.

Допълнително като подарък за мъж предлагаме и поставянето на снимка върху часовник.  Такава услуга не се среща често в България и със сигурност прави впечатление.  Мъжът, щастлив да получи подобен предмет, със сигурност ще има още един повод  да се похвали. Майсторството ни обработката на дърво ни дава още и още идеи за подарък за мъж. Ако искате да му поднесете писмено слово, но не в чат формат, а точно обратното – нещо, което ще се помни и пази, можете да видите опцията за дървена плочка с лично послание.

Дейностите на
АртСтудио.БГ  включват още реставриране на дървени мебели и всякакви дърводелски услуги.