Подарък за момиче

Налични са 26 продукта.

Показани са 1-12 от общо 26 артикул(а)

Активни филтри

АртСтудио.БГ отговаря на този въпрос с няколко предложения. Съвършеният подарък за момиче е изработен по поръчка и не съществува друг на Земята като нейния.
Той носи уникално послание и я трогва не само първия път, а и всички останали пъти, когато тя го погледне. Перфектният подарък за момиче разказва нейна любима история или приказка по любим за нея начин. Историята може да любовна или пък смешна, приказката може да е за приключение или постижение.

Всички наши предложения за подарък за момиче съдържат уникален елемент. Това е вашето послание и изображение. Независимо дали върху свещ или дървена плочка правилното подбраното изображение може да се комбинира с послание. Така вие ще можете съвсем пълноценно да се изразите с красив жест от АртСтудио.БГ.

АртСтудио.БГ изработва и обемни букви, с които вие можете да кажете нещо специално. Владеем изкуството на дървообработването до такава степен, че вие можете да избирате и шрифта на вашия подарък за момиче. Представете си нейното име, любимото ѝ място, името на изпълнителя ѝ любимец на стената в детската стая.
Да, това е голям повод за хвалба пред приятелки и свеж акцент в интериора.

Разбира се, имаме и съвсем класическо предложение за подарък за момиче. Красиво бижу, изработено от дъб, импрегниран с ленено масло и вакса.

Дейността на АртСтудио.БГ не се ограничава до изработването на вашия неповторим подарък за момиче. Ние предлагаме още реставриране на мебели и изработка на мебели по ваша идея. Освен това имаме разработена дилърска програма, която е предназначена за собствениците на магазини, които искат да предлагат уникални подаръци.