Подарък за момче

Налични са 21 продукта.

Показани са 1-12 от общо 21 артикул(а)

Активни филтри

Ако искате вашия подарък за момче да се запомни, трябва да го направите уникален
и запомнящ се. Какво по-уникално от името на сладкото момченце, което има специален повод. Ние, от
АртСтудио.БГ, предоставяме изработка на надписи от дърво. Притежаваме сериозен опит в създаването на подобни изделия и затова вие можете да избирате дори шрифта на вашия подарък за момче. Нашият магазин за трогателни жестове за любими хора не спира дотук. Ние можем да създадем дори 3D табелка от дърво. В нея може да бъде инкорпорирано избрано от вас изображение.

Другите ни предложения за подарък за момче включват поставянето на специална снимка върху свещ, както и плочка с лично послание. Така можете да оставите своя завет за празника и да останете завинаги в спомените на малчугана с мъдра мисъл, която да го подкрепя в трудни моменти от житейския му път. Разбира се, можете да се възползвате от абсолютния любимец според вариантите ни за подарък за момче – снимка, отпечатана върху дърво.

Когато изберете вашия подарък за момче, можете директно да напишете посланието и  или текста на надписа, както и да ни изпратите снимката, която искате да бъде отпечатана. Нека заедно превърнем празника на момчето в незабравимо изживяване и му създадем съкровен спомен за цял живот.

Дейността на АртСтудио.БГ не се ограничава само с изработването на артикули за подарък за момче. Ние също така извършваме
реставрация на мебели от дърво. Освен това имаме сериозен опит в дърводелските услуги.

Магазин АртСтудио.БГ има още един начин, по който може да бъде полезен. Всички собственици на магазини, които искат да предлагат нашите единствени по рода си услуги, могат да се възползват от
нашата дилърска програма. Благодарение на нея можете да разширите портфолиото от оферти за подарък за момче, като същевременно можете да брандирате артикулите с вашата марка.