Уважаеми клиенти, поръчки за Коледа не се приемат. За получаване на поръчка между празниците моля изберете експресна изработка!
Оригинални подаръци

Когато ние, от АртСтудио.БГ, казваме, че предлагаме оригинални подаръци, това не е поредният маркетингов трик. Ние нямаме нужда от такива евтини номера.
Нашите уникални услуги и умения в дървообработването предоставят на всеки един клиент възможността да създаде подарък, какъвто не е съществувал никъде до този момент. Ето защо можем да обещаем,...

Когато ние, от АртСтудио.БГ, казваме, че предлагаме оригинални подаръци, това не е поредният маркетингов трик. Ние нямаме нужда от такива евтини номера.
Нашите уникални услуги и умения в дървообработването предоставят на всеки един клиент възможността да създаде подарък, какъвто не е съществувал никъде до този момент. Ето защо можем да обещаем, че при нас вие ще получите наистина оригинални подаръци. Разгледайте портфолиото ни от предложения и изберете вашия начин, по който да кажете на специален човек, че наистина държите на него.

Нашите винаги оригинални подаръци се делят на няколко вида. Те представляват жанрове на красиви жестове и само вие можете да подберете и усетите точния за  човека със специален повод. Любимецът сред предлаганите от нас оригинални подаръци представлява снимката, която е отпечатана върху дървена плочка. Дървото има уникалното свойство да добавя специфичен филтър и да се променя с времето.
Така изображението се обогатява постепенно с още слоеве от спомени, впечатления. Именно това е ключът към изработваните от нас оригинални подаръци – възможността те да заживеят собствен живот и да се променят заедно с получателя им.

Портфолиото ни от оригинални подаръци включва още стенен часовник, върху който е отпечатана ваша любима снимка заедно или най-красивата снимка на щастливия получател.  Ако сте изправени пред изпитанието да подарявате нещо на дама, то ние имаме спасително решение в тежката ситуация – кутия за бижута, която е индивидуализирана с изображение по ваш избор. Тези оригинални подаръци  могат да носят инициалите или да изпишат с големи обемни букви важно послание.
Име на любим човек, весел надпис или комбинация от букви и символи – вие най-добре можете да прецените какво ще се хареса.

Ние, от АртСтудио.БГ, сме изработили хиляди оригинални подаръци, но те по никакъв начин не стават по-малко неповторими. Всеки един подарък е единствен по рода си, защото го създавате вие.

Още

Оригинални подаръци Има 29 продукта.

на страница
Показване на 1 - 12 от общо 29 items
Показване на 1 - 12 от общо 29 items