Оригинални подаръци

Активни филтри

Когато ние, от АртСтудио.БГ, казваме, че предлагаме оригинални подаръци, това не е поредният маркетингов трик. Ние нямаме нужда от такива евтини номера.
Нашите уникални услуги и умения в дървообработването предоставят на всеки един клиент възможността да създаде подарък, какъвто не е съществувал никъде до този момент. Ето защо можем да обещаем, че при нас вие ще получите наистина оригинални подаръци. Разгледайте портфолиото ни от предложения и изберете вашия начин, по който да кажете на специален човек, че наистина държите на него.

Нашите винаги оригинални подаръци се делят на няколко вида. Те представляват жанрове на красиви жестове и само вие можете да подберете и усетите точния за  човека със специален повод. Любимецът сред предлаганите от нас оригинални подаръци представлява снимката, която е отпечатана върху дървена плочка. Дървото има уникалното свойство да добавя специфичен филтър и да се променя с времето.
Така изображението се обогатява постепенно с още слоеве от спомени, впечатления. Именно това е ключът към изработваните от нас оригинални подаръци – възможността те да заживеят собствен живот и да се променят заедно с получателя им.

Портфолиото ни от оригинални подаръци включва още стенен часовник, върху който е отпечатана ваша любима снимка заедно или най-красивата снимка на щастливия получател.  Ако сте изправени пред изпитанието да подарявате нещо на дама, то ние имаме спасително решение в тежката ситуация – кутия за бижута, която е индивидуализирана с изображение по ваш избор. Тези оригинални подаръци  могат да носят инициалите или да изпишат с големи обемни букви важно послание.
Име на любим човек, весел надпис или комбинация от букви и символи – вие най-добре можете да прецените какво ще се хареса.

Ние, от АртСтудио.БГ, сме изработили хиляди оригинални подаръци, но те по никакъв начин не стават по-малко неповторими. Всеки един подарък е единствен по рода си, защото го създавате вие.