Идеи за подарък

Налични са 38 продукта.

Показани са 1-12 от общо 38 артикул(а)

Активни филтри

Около празници и рождени дни оригиналните идеи за подарък са най-търсената стока.
Всеки иска да блесне с подаръка си, всеки иска да остане в спомена на другия, в мислите му и, ако е възможно, в най-обикновените всекидневни жестове. Подаръкът ни дава силата да присъстваме на места, на които ни няма.  Да бъдем запомнени.
Ние, от АртСтудио.БГ, сме специалисти точно в това – да предлагаме нестандартни и впечатляващи варианти за дарове. Сработили сме се много добре с дървото като материал и можем да предоставим обемни букви, печат върху този материал и както мебели от него. Разгледайте разнообразното портфолио от продукти и си харесайте сред симпатичните ни идеи за подарък. По правило винаги жънем успех.

Сред универсалните идеи за подарък, за които можем да гарантираме, че не оставят никого безразличен, е снимката върху дървено блокче. Можем да надпишем и вашето послание на тази дървена плочка. Оформено с приятен шрифт, то се превръща в китен момент в къщата, от който можеш да почерпиш мъдрост при нужда. И това не са всички идеи за подарък, който имаме.

Сред хитрите идеи за подарък е кутията за бижута, която можете да поднесете на специална дама. Върху кутията може да се отпечата снимка, запечатала на свой ред нейната хубост, а защо не и весел момент на двамата заедно. Нашите идеи за подарък имат свойството да влизат под кожата и да карат получателите да се сещат за подаряващите много по-често.

Дейностите на АртСтудио.БГ не се ограничават с изработката на подаръци от дърво.
Ние предлагаме още и реставриране на мебели.