Уважаеми клиенти, поради извънредното положение има забавяне по изработката на всички поръчки. Молим за търпение.

Промоции

Подаръци за рожден ден

Винаги когато избираме подаръци за рожден ден, се натъкваме на следния проблем: как да подарим нещо, което човекът си няма или пък не може да си купи. След дълги консултации и ровене в спомените най-често решаваме да купим нещо безлично като ваучер или, още по-лошо, да подарим пари. АртСтудио.БГ има решение, когато търсим подаръци за рожден ден....

Винаги когато избираме подаръци за рожден ден, се натъкваме на следния проблем: как да подарим нещо, което човекът си няма или пък не може да си купи. След дълги консултации и ровене в спомените най-често решаваме да купим нещо безлично като ваучер или, още по-лошо, да подарим пари. АртСтудио.БГ има решение, когато търсим подаръци за рожден ден. Нещо, което остава в сърцето на рожденика и му носи искрена радост. Нещо, с което може да се похвали на близки и приятели и винаги е повод за разговор, когато му дойдат гости.

Сред предложенията за подаръци за рожден ден ще откриете само такива, които са уникални и супер индивидуални. Фаворитът на всички е снимката, която е отпечатана върху дървена плочка. Комбинацията от дърво и реалистично изображение впечатлява изключително много. Благодарение на нея всеки път когато изработваме този род подаръци за рожден ден знаем, че ще зарадваме минимум двама души – този, който подарява, и щастливия рожденик.

Нашите подаръци за рожден ден не могат да се сбъркат. Защото са направени от вашето въображение и майсторството ни. Портфолиото ни от услуги не се ограничава с изработването на неповторими подаръци за рожден ден. АртСтудио.БГ предлага също така и реставриране на дървени мебели. Високото ни умение за работа с дърво ни дава възможност да предоставяме и комплексни дърводелски услуги.

Всички тези дейности ни помагат в създаването на уникалните подаръци за рожден ден, от които можете да се възползвате при нас. За собствениците на магазини имаме и дилърска програма, благодарение на която могат да предлагат и да брандират с тяхната марка неповторимите подаръци за рожден ден, които предоставя АртСтудио.БГ.

Нашата мисия е да правим хората щастливи с подарък, който не се повтаря и е изработен специално за тях. Радвайте близките си независимо дали за рожден ден, годишнина или без повод.

Още

Подаръци за рожден ден Има 30 продукта.

на страница
Показване на 1 - 12 от общо 30 items
Показване на 1 - 12 от общо 30 items