Подаръци за рожден ден

Налични са 35 продукта.

Показани са 1-12 от общо 35 артикул(а)

Активни филтри

Винаги когато избираме подаръци за рожден ден, се натъкваме на следния проблем: как да подарим нещо, което човекът си няма или пък не може да си купи. След дълги консултации и ровене в спомените най-често решаваме да купим нещо безлично като ваучер или, още по-лошо, да подарим пари. АртСтудио.БГ има решение, когато търсим подаръци за рожден ден. Нещо, което остава в сърцето на рожденика и му носи искрена радост. Нещо, с което може да се похвали на близки и приятели и винаги е повод за разговор, когато му дойдат гости.

Сред предложенията за подаръци за рожден ден ще откриете само такива, които са уникални и супер индивидуални. Фаворитът на всички е снимката, която е отпечатана върху дървена плочка. Комбинацията от дърво и реалистично изображение впечатлява изключително много. Благодарение на нея всеки път когато изработваме този род подаръци за рожден ден знаем, че ще зарадваме минимум двама души – този, който подарява, и щастливия рожденик.

Нашите подаръци за рожден ден не могат да се сбъркат. Защото са направени от вашето въображение и майсторството ни. Портфолиото ни от услуги не се ограничава с изработването на неповторими подаръци за рожден ден. АртСтудио.БГ предлага също така и реставриране на дървени мебели. Високото ни умение за работа с дърво ни дава възможност да предоставяме и комплексни дърводелски услуги.

Всички тези дейности ни помагат в създаването на уникалните подаръци за рожден ден, от които можете да се възползвате при нас. За собствениците на магазини имаме и дилърска програма, благодарение на която могат да предлагат и да брандират с тяхната марка неповторимите подаръци за рожден ден, които предоставя АртСтудио.БГ.

Нашата мисия е да правим хората щастливи с подарък, който не се повтаря и е изработен специално за тях. Радвайте близките си независимо дали за рожден ден, годишнина или без повод.