Подарък за сватба

Налични са 27 продукта.

Показани са 1-12 от общо 27 артикул(а)

Активни филтри


АртСтудио.БГ дава възможност на своите клиенти да отпечатат съкровените си моменти върху дърво или свещ. А нима това не е най-добрият подарък за сватба – нещо, което да запечата специалния моментна двамата влюбени, решили да скрепят любовта си във вечен съюз? Нашите предложения за подарък за сватба могат да се подарят както от гости към младоженци, така и от страна на младоженците към гостите. Нека ви разкажем как става това.

Уникален подарък за сватба, който можете да направите, е обемен надпис от букви, който младото семейство да сложи на видно място у дома си. Дали името на семейството или пък на-важните неща за него – ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ – вие решавате съдържанието на надписа.
АртСтудио.БГ ви дава дори възможността да изберете шрифта на посланието ви.
Бъдете сигурни, че няма да има друг подарък за сватба като вашия. Нашето умение в обработването на дърво и въображението ви и позитивна енергия, ще оберат овациите на гостите и ще останат в сърцата на младоженците.

Фаворитът сред продуктите ни е изключително подходящ подарък за сватба от страна на младоженците. Той представлява снимка, отпечатана върху дървена плочка. Чудесен финален акорд при изпращането на гостите. Впечатляващ и запомнящ се, той ще остане завинаги с всички, които са присъствали на специалния ден. Рядко се случва самите младоженци да направят подарък за сватба. А когато той е и толкова уникален, е сигурно, че сватбата ще се запомни.

АртСтудио.БГ умее да обработва дърво по приказен начин. Ето защо сред нашите услуги ще откриете реставрация на мебели, а също и изработка на мебели по ваша идея.