Подарък за годишнина

Налични са 27 продукта.

Показани са 1-12 от общо 27 артикул(а)

Активни филтри

Всеки подарък за годишнина съдържа в себе си уникална история. Няма значение дали става въпрос за брак или приятелство. Годишнината чества взаимоотношения, които са устояли на стихията на времето. Такива отношения имат неповторима съставка, нещо уникално, което ги крепи през годините. Ето защо и всеки подарък за годишнина трябва да отразява тази неповторимост. АртСтудио.БГ се занимава точно с това – изработване на подаръци, които нямат аналог и които могат да припомнят в един миг, защо годишнината е толкова специална.

Хитовият подарък за годишнина в разнообразното ни портфолио е снимка, отпечатана върху дървена плоскост
. Всички знаем, че снимката може да каже 1000 думи.
Но и те понякога не са достатъчни, за да разкажат историята на която и да е годишнина. Ето защо на помощ идва дървото. Жив материал, който прави този подарък за годишнина богат на внушение. Той расте заедно с вас. Той се променя и това го прави изключително интересен.

Всички наши предложения за подарък за годишнина съдържат
съкровен спомен. Снимката, предоставена от вас, е ключова за него. Ето защо независимо дали стенен часовник, кутийка за бижута или пък свещ, вашият подарък за годишнина ще бъде център на вниманието и ще обере овациите на събитието, което е организирано по специалния повод.

Дейностите на
АртСтудио.БГ не се ограничават с изработване на уникални подаръци от дърво. Сериозният ни опит в работата с този материал ни дава възможност да предлагаме също така и реставрация за мебели, както и комплексни дърводелски услуги за изработката на мебели по ваша идея.