Поръчки направени   
между 10.07 и 21.07   
ще се обработват   
 на 22.07!           
                                                    В отпуск сме smiley-cool.gif     

Детски легла

Детски легла - Удобни и безопасни решения за спалните на малчуганите

Активни филтри

Детски легла - Удобни, безопасни и креативни решения за спалните на малчуганите, включително двуетажни легла с пързалка.

Изработваме и по поръчка за цялата страна. Ако вече сте избрали дизайн на легло и други детски мебели или поне имате ориентировъчна идея как искате да изглежда детската стая, но се чудите къде да поръчате, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим идеите ви и да предложим оферта. Работим с всички материали за производство на мебели (дърво, MDF, ПДЧ), фрезоваме всякакви стандартни и нестандартни форми, боядисваме с бои с избрани от вас цветове по RAL или Pantone. Можете да разгледате част от наши готови проекти на другия ни сайт: www.darvodelec.bg 

Разгледайте нашия богат асортимент от дървени детски легла, проектирани с любов и внимание към детайла, за да осигурят комфорт и безопасност на вашите деца. Нашата колекция включва модерни и практични дизайни, подходящи за всякакви възрасти и интереси - от първите бебешки кошари до стилни юношески легла, двуетажни детски легла, ниски легла Монтесори, легло къщичка.

Изработени от висококачествени и екологично чисти материали, нашите детски легла предлагат разнообразие от размери, цветове и стилове, за да съответстват на вкуса на вашето дете и интериора на спалнята. Функционални детски легла с вградени шкафове и чекмеджета или компактни двуетажни легла с пързалка за оптимално използване на пространството.

Предлагаме и аксесоари на TED като матраци, подматрачни рамки, възглавници и спално бельо, които ще допринесат за допълнителен комфорт и уют. Заложете на качеството и здравината на нашите детски легла и осигурете спокоен сън и мечтателска атмосфера за вашето дете. Разгледайте нашите предложения в онлайн магазина, не се колебайте да пишете или да се обадите при възникнали въпроси, нашите специалисти ще ви консултират при избора на идеалното легло, включително двуетажни и модулни детски легла, тип Монтесори и такива по поръчка.