Реставрация на мебели

Придайте на вашия дом зашеметяващ нов облик с реставрация на мебели от ArtStudio.BG в гр. Варна. С повече от 10 години в бранша, ние имаме знанията и опита, за да ви помогнем да спестите средства като възобновим Вашите стари и овехтели мебели, като им вдъхнем нов живот и изцяло ново усещане за Вас и Вашия дом!

 Разполагаме с богата гама абразивни и полиращи инструменти, както и с професионална HVLP система за боядисване и лакиране, също така и пясъкоструйна установка под налягане.

     

Ако нямате транспорт, ние можем да се погрижим и за пренасянето на Вашите мебели до нашия цех и обратно.

Първата и най-важна стъпка за реставрация на даден проект е подготовката на повърхността, това е ключът към най-добър резултат! Ние обръщаме специално внимание на шлифоването и почистването на повърхностите, защото без подходяща подготовка крайният резултат ще бъде незадоволителен. Информираме редовно нашите клиенти за всеки етап от проекта.

Пълно или частично реставриране на елементи.

Избор на цвят: бои, багрилни лакове, прозрачни лакове.

Предлагаме богато разнообразие от (акрилни, алкидни) бои, лакове и продукти на водна основа, които могат да бъдат с цвят, съответстващ на Вашия проект или в изцяло нова насока според Вашите желания.

ArtStudio.BG е бранд, който е и гаранция за качество на всички услуги, които предлагаме.

Свържете се с нас на sales@artstudio.bgили на телефон: 0876 999 779 и ни разкажете повече за Вашите идеи.