Гравирана дъска с надпис за подарък
search
  • Гравирана дъска с надпис за подарък
  • Гравиране на дъски с име
  • Гравирани дъски за мезета с име - персонализирана дъска за рязане
  • Гравирани дъски за мезета с име - персонализирана дъска за рязане

Гравирани дъски за мезета с име - персонализирана дъска за рязане

19,95 лв.
С вкл. данък

Персонализирана дървена дъска за рязане с гравирано име. Уникална гравирана букова дъска за сирена и мезета - специален подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, за благодарност.

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Макс. 250 символа
Количество
В наличност

Малка кухненска дъска за рязане с име, надпис и уникален дизайн с нож, точилка и шпатула - компактна, практична и удобна, подходяща за всяка кухня. 

Уникална персонализирана букова дъска за сирена и мезета - оригинален гравиран подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, сватба, годеж, завършване, за нов дом. Практичен и достъпен подарък за кухнята на любими хора, двойки, приятели, познати, родители, за жена, за мъж, за нея, за него, за баба, за дядо и други близки, сватбен подарък.

Уникален личен подарък - гравирана дъска за мезета с инициали или име (надпис).

Може да се ползва като детска дъска, дъска за рязане на сирена и мезета, персонализирана дъска за сервиране. Гравирана дъска, която всеки дом трябва да притежава! Практичен подарък за любителите на мезетата!

Гравирани компактни дъски за рязане, транжиране и сервиране по най-естествен начин. 

За персонализацията трябва да въведете име, фамилия или друг надпис (желателно е той да е кратък, за да се събере в определените рамки на изображението и да изглежда добре).

Мийте кухненската дъска с хладка вода и веро. Не я почиствайте в миялна машина!

Размери: 23 х 15 х 1 см;

Материал: бук.

Време за изработка от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

Дървото е естествен материал и поради това можете да очаквате различни шарки и текстури. Тези уникални характеристики допринасят за очарованието и индивидуалността на всяка гравирана дъска.

Дъските са подходящи за рекламни дъски за сервиране или декорация за заведения и магазини. Можем да изработим с вашето име/лого. За по-големи количества или запитвания за изработка по ваш дизайн, моля да се свържете с нас преди да направите поръчка, за да изготвим персонална оферта.

NAMEBOARD2