Поръчки направени   
между 10.07 и 21.07   
ще се обработват   
 на 22.07!           
                                                    В отпуск сме smiley-cool.gif     
  • Нов
Ключодържатели за влюбени с пингвини за подарък
search
  • Ключодържатели за влюбени с пингвини за подарък
  • Гравирани ключодържатели за нея и него
  • Оригинални подаръци за влюбени
  • Ключодържател за влюбени - Ти си моят пингвин

Ключодържател за влюбени - Ти си моят пингвин

9,90 лв.
С вкл. данък

Гравирани метални ключодържатели с надпис "You're my penguin" и гравирана картинка на влюбени пингвини. Специален подарък за нея или него

Количество
В наличност

🐧💖 Изразете своята любов със стил! 💖🐧

Представяме ви нашия гравиран метален ключодържател с надпис "You're my penguin" и гравирана картинка на влюбени пингвини – перфектният начин да покажете своята привързаност и внимание към специалния човек в живота ви! 🌟🔑

 *Цената е за 1 брой ключодържател.

Защо да изберете този ключодържател?

Уникален и значим надпис: "You're my penguin" – сладък и романтичен начин да кажете на партньора си, че той или тя е вашата сродна душа, точно както пингвините намират своя партньор за цял живот.

Красив дизайн: Гравираната картинка на влюбени пингвини със сърце добавя чар и уникалност на ключодържателя, превръщайки го в идеален подарък за вашата половинка.

Високо качество: Изработен от метал, този ключодържател е проектиран да издържа на ежедневната употреба, без да губи своя блясък и елегантност.

Перфектен размер: Компактен и удобен, лесно се прикрепя към ключове, чанти или раници, за да бъде винаги с вас.

Поводи за подаряване за нея или него:

Годишнини: Идеален подарък за годишнина, който символизира вашата вечна любов - уникални подаръци за двойки, за нея и него.

Рождени дни: Прекрасен начин да покажете колко много означава вашият партньор за вас с този ключодържател за любим човек.

Свети Валентин: Перфектен романтичен жест, който ще разтопи сърцето на вашата половинка. Символичен и уникален подарък за влюбени - като идея можете да поръчате 2 броя ключодържатели за вас и вашата половинка, за да си напомняте един на друг дори, когато ви дели някакво разстояние.

Просто така: За да напомните на вашия любим човек колко специален е той или тя всеки ден.

Направете всеки момент специален с нашия гравиран метален ключодържател "You're my penguin" и покажете своята любов по уникален начин! 🐧❤️ Поръчайте сега и подарете незабравими емоции!

Време за изработка от 1 до 3 работни дни.

KEYPENGUIN

Вижте също и: