Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
search
  • Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
  • Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
  • Детско двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
  • Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
  • Двуетажно легло със стълби чекмеджета
  • Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
  • Детски двуетажни легла
  • Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
  • Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори
  • Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори

Двуетажно легло с пързалка и стълби монтесори

2730,00 лв.
С вкл. данък Изработка и доставка 60-120 дни.

Детско двуетажно легло къщичка с пързалка и стълби монтесори. Развива въображението на малчуганите, давайки им усещането, че имат собствена къща в стаята. При интерес към продукта моля прочетете цялото описание по-долу. Изборът на опции и добавки ще промени цената автоматично.

Пързалка: Без пързалка
Добави матраци: Без матраци
Добави рамки: Без рамки
Количество
В наличност

Кредитен модул Париба лични финанси Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от БНП Париба Лични Финанси.

Детски двуетажни легла с пързалка и стълби - чекмеджета по поръчка. Направете детската стая на децата си вълшебна с това уникално детско легло къщичка.

Размерът на отпечатъка с пързалка е 2800х2400х1300. Основната конструкция е изработена от греди 80х80мм и е много здрава, като няма аналог на пазара. Всичко останало е боядисан MDF. Боята е полиуретан дву-компонентен (напълно безопасен за децата - след изсъхване материалът става инертен и не отдава вредни химикали). Цветовете са по Ваше желание, но по един цвят за елемент. До 3 цвята включени в цената (например: бяло, розово и синьо). При желание можем да гравираме имената на децата Ви - безплатно!

Изделието е проектирано така, че при желание да може да се раздели на две отделни легла.

Не включва матраци и рамки! Ако желаете да включим матраци и рамки, моля изберете от падащото меню. Ако желаете ние да доставим матраци и рамки на TED, но различни от предложените модели направете поръчка без тях и ще ги уточним допълнително (отбележете към поръчката моделите, които желаете).

Леглото се изработва за матраци 900х1900мм. Чекмеджето е с 16мм дъно от ПДЧ и се изтегля на колела. Малките чекмеджета в стълбите също са от 16мм. ПДЧ с плавно затваряне. Най-горното "чекмедже" е бутафорно. Не включва преграда за малки деца на долния етаж. Ако желаете такава се заплаща допълнително 90лв.

Направете Вашата поръчка за детско легло тук, като изберете опциите от менютата. Ние ще Ви изпратим проформа фактура за плащане на аванс, както и дистанционен договор по е-мейл. Важно е да предоставите коректни данни за доставка и контакт. В противен случай поръчката Ви ще бъде отказана. При плащане на лизинг не е необходимо заплащане на аванс и подписване на договор. Срокът започва да тече в деня следващ плащането от кредитора към нас. При лизинг цената за доставка и монтаж се заплаща в брой при доставката.

Доставката се изчислява в следващите стъпки и включва монтаж. Леглото не може да се поръчва без доставка и монтаж! Доставяме на територията на цяла България.

Аванс по фактура - 70%(банков превод) от цялата стойност при подписване на договор. След заплащане на аванс се уговарят детайлите по поръчката. За монтаж в жилища без асансьор се начислява допълнителна такса за всеки етаж и се уговаря допълнително. Цената за доставка и монтаж включва един етаж без асансьор.

Срок 60-120 календарни дни, който зависи от моментното натоварване и ще бъде включен в договора. Една седмица преди монтажа се ангажираме с точна дата. Сроковете не подлежат на коментар, понеже са свързани с текущите поръчки и наличности на материали при доставчици. Срокът започва да тече от датата следваща деня на постъпване на авансовото плащане.

Изработваме и всякакви други детски мебели по поръчка - гардероби, бюра, скринове, шкафове и тн. (цени при запитване).

Ако не сме покрили важни за Вас въпроси в описанието, моля свържете се с нас по е-мейл: sales @ artstudio.bg като не забравяйте да напишете за кой продукт се отнася запитването.

BIGBED1

Вижте също и: