Гравирана детска дървена дъска за хранене или рязане
search
  • Гравирана детска дървена дъска за хранене или рязане
  • Персонализирани дъски за рязане за деца
  • Гравирана детска дървена дъска за хранене
  • Гравирана дървена дъска за хранене
  • Гравирана дървена дъска за хранене

Детска дъска за рязане и сервиране, за закуска - Подарък за деца

24,95 лв.
С вкл. данък

Представяме ви екологичната ни Дървена дъска за закуска - "Царството на трохите", ръчно изработен аксесоар за хранене на деца, идеален за създаване на скъпоценни спомени. Може да се използва като дъска за сервиране или като детска дъска за рязане. Подходяща е и за декорация на детската стая. Гравираната дъска е персонализирана с името на детето, правейки я уникален и дълготраен подарък. Изберете нашата дървена дъска за закуска като чудесен ръчно изработен персонализиран подарък за рожден ден, имен ден, прощъпулник, кръщене, празник или друг специален повод, като коледен подарък.

Изберете: Приказни животни
Количество
В наличност

Персонализиране

(Име за гравиране)

Представяме ви нашата дървена детска дъска за закуска - прекрасно ръчно изработен аксесоар за детско хранене, създаващ дълготрайни спомени. Този персонализиран подарък, изработен от висококачествена букова дървесина, служи едновременно като функционален аксесоар за детско хранене и като атрактивна декорация.

Гравираната ни Дървена дъска за малки и големи деца е уникален подарък за всякакви поводи. Дървената дъска за рязане и сервиране може да бъде персонализирана с име, което гарантира, че вашият екологичен подарък ще се откроява и ще бъде съхраняван през годините.

Предлагаме два варианта: 

- Приказни животни - зайче, лисиче, лъвче и сърничка;

- Сафари - жираф, слон, коала, хипопотам.

Може да се изработи и без име, просто напишете в полето за персонализиране: "Без име"или съответно името, което желаете да се гравира.

Тази дъска за закуска не само е визуално привлекателна, но е и издръжлива. С правилна грижа можете да се наслаждавате на нейния безвременен чар през годините, било то като ежедневен спътник при хранене или по специални случаи. За да поддържате дъската си в отлично състояние, просто я почистете на ръка и от време на време я третирайте с минерално или ленено масло, за да запазите нейния естествен вид. Да не се използва миялна машина или миене с гореща вода.

Можете да използвате дъската за сервиране на малки сандвичи, нарязани плодове или зеленчуци, сирена и други закуски, подходящи за малки деца и да им създадете приятна и уютна атмосфера за хранене. Децата могат да се учат да режат на нея. Или пък да я използвате за декорация - да я поставите на стена или на полица (рафт), за да добавите личен акцент на дома си.

Изберете нашата персонализирана детска дъска за закуска като перфектен ръчно изработен подарък за рожден ден, имен ден, прощъпулник, кръщене, празник, за Деня на детето, Коледа или друг специален повод. Това е очарователен начин да почетете малките в живота ви, като им предоставите дълготраен спомен, който ще съхраняват години наред. С уникалната си комбинация от функционалност, персонализация и естетическа привлекателност, нашата букова дъска за рязане е идеалният избор за всеки, който търси внимателен и персонализиран подарък за бебе или малко дете.

Дървената дъска има приблизителни размери 23 x 15 cm x 1cm, което я прави идеална за малките ръце и лесно съхранение. Избирайки нашата дървена детска дъска за рязане и сервиране, вие не само предоставяте значим подарък, но и подкрепяте устойчиви практики и намалявате влиянието върху околната среда. Нашата букова дъска е премислен и еко-съзнателен подарък, който всеки родител ще оцени.

Преживейте радостта от даването на персонализиран подарък, който носи усмивка на детското лице и създава дълготрайни спомени. Нашата Дървена дъска за закуска е прекрасно допълнение към рутината на хранене във всяко семейство и предлага неповторимо усещане за топлина и индивидуалност, което не може да се намери в обикновената кухненска посуда.

Персонализираме всяка дъска чрез лазерно гравиране, което позволява точни и сложни дизайни. Обаче моля, имайте предвид, че външният вид на крайния продукт може да варира леко по отношение на светлина или тъмнина поради различия в настройките на монитора. Не можем да носим отговорност за такива вариации или за грешки в персонализацията.

Дървото е естествен материал и поради това можете да очаквате различни шарки и текстури. Тези уникални характеристики допринасят за очарованието и индивидуалността на всяка дървена дъска за деца.

breakfastboard

Вижте също и: