Дървени месечинки за бебе
search
  • Дървени месечинки за бебе
  • Дървени месечинки за бебе

Дървени месечинки за бебе

21,99 лв.
С вкл. данък

Месечинки за проследяване на първата година на новородено, дървени кръгчета с месеци, идеални за декорация на детската стая и създаване на незабравими фотографии на всеки момент от растежа на вашето дете. Прекрасен подарък, който ще помогне на родителите да запазят спомените от тези ценни мигове.

Количество
В наличност

Запечатайте специалните моменти от първата година на вашето бебе с нашите уникални карти месечинки. Този страхотен подарък е идеален за декориране на детската стая и създаване на незабравими фотографии на всеки момент от растежа на вашето дете. С дървените плочки за проследяване на първата година, родителите могат лесно да запазят спомените от тези незабравими дни в снимки. Могат да се използват и по време на бременност.

Попълнете сами данните на детето върху специално изработения шаблон.

Включва:

- Кръгчета с месеците от 1 до 12;

- Допълнителен диск за попълване.

Общо 7 броя (двустранно гравирани) с диаметър 10см.

Подходящи за подарък за бебешко парти, новородено бебе, погача или бъдеща майка (бъдещи родители) и добавяне на стил във всяка бебешка стая, нашите месечинки са прекрасен детски аксесоар. Отбележете и споделете семейните преживявания и растежа на детето с любов и радост с тези месечинки, които ще допринесат за съхраняването на драгоценните моменти през годините.

Време за изработка - от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

Milestones

Вижте също и: