Монета за вземане на решения
search
  • Монета за вземане на решения
  • Монета за вземане на решения

Монета за вземане на решения

7,99 лв.
С вкл. данък

Уникална идея за подарък - персонализирана монета за вземане на решения с вашите имена. Направете оригинален подарък на вашата половинка, приятели, родители или други близки хора.

Количество
В наличност

Персонализиране

(Напишете име за гравиране отпред/отзад)

Кой  е наред? Може да решите лесно с нашето нестандартно предложение за персонализирана монета. Просто хвърли и тя ще реши!

Това е дървена монета за вземане на решения с гравирани имена (прякори) по ваш избор (може да пише и други думи, например: мама/татко, да/не, той/тя, батко/кака и т.н.). С нея на принципа на "ези или тура" ще може да решавате кой е наред показвайки направо вашите имена (думи) по забавен начин. 

Това е един различен, закачлив и нестандартен подарък, подходящ за деца, за влюбени двойки, за Свети Валентин, за бъдещи и настоящи родители (например: "Кой е наред да смени памперса?"), за рожден ден, за имен ден, за годишнина, за Коледа или друг личен празник, или пък просто подарък без повод или на шега - да създадете настроение и усмивки.

Материал: шперплат;

Размер: диаметър - 5см;

Лазерно гравиран текст от двете страни.

Време за изработка от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж. Доставката обикновено отнема 1 работен ден.

Подарете усмивка с този уникален нестандартен подарък - дървена монета за вземане на решения!

DCOIN