Поръчки направени   
между 10.07 и 21.07   
ще се обработват   
 на 22.07!           
                                                    В отпуск сме smiley-cool.gif     
Персонализирани гравирани химикали - сватбени подаръчета за гости
search
  • Персонализирани гравирани химикали - сватбени подаръчета за гости
  • Оригинални подаръчета за гости на сватба
  • Персонализирани химикали - луксозни подаръчета за гости на сватба
  • Практични подаръчета за гостите на сватба
  • Сватбени химикали - подаръци за гости
  • Мини подаръчета за гостите
  • Сватбени химикали - подаръчета за гости на сватба

Сватбени химикали - подаръчета за гости на сватба

2,70 лв.
С вкл. данък

Персонализираните гравирани химикали са стилен и уникален подарък, идеален за подаръчета за гостите на сватба, моминско парти, различни поводи. Те могат да бъдат гравирани с име, текст, надпис, лично послание, благодарност или поздрав, като се превръщат във вълнуващ и запомнящ се аксесоар. Подходящи за родители, приятели, гости, колеги, учители, ученици и партньори, тези химикалки са чудесен начин да изразите своето уважение и обич.

Минималното количество за поръчка е 10 броя. Отстъпка за поръчки на 100 броя или повече.

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Макс. 250 символа

Отстъпки за количество

Количество Единична цена Спестявате
100 1,99 лв. 71,01 лв.
Количество
В наличност

Минималното количество за покупка на продукта е 10.

Персонализирани химикалки - стилни и оригинални подаръци за любимите ви хора. Метална химикалка с бял корпус, лъскави хромирани елементи. Изненадайте ги с уникален химикал, гравиран с име, текст, лично послание, благодарност или поздрав. Идеален за сватба, малки сватбени подаръчета за гостите, моминско парти или друг специален повод. Този елегантен аксесоар е перфектният начин да изразите своите чувства и да оставите траен спомен. Заложете на качеството и индивидуалността с нашите луксозни гравирани бели химикали, които ще станат незабравим знак за вашата грижа и внимание.

Този персонализирана бяла химикалка е универсален и значим подарък, подходящ за всякакъв тип получател - за родител, приятел, гости, колега, шеф, учител, ученик, ментор, близък или партньор, този изискан аксесоар е идеален избор. Персонализацията на химикалката, с име, текст, лично послание или поздрав, позволява да направите подаръка подходящ и запомнящ се за всяка възраст, пол и интереси. Този гравиран бял химикал е прекрасен начин да покажете уважение, благодарност и обич към онези, които са ви уважили и заслужават вашата грижа и признание. Направете практични подаръчета за гостите на сватбата си за спомен, които със сигурност ще оценят и използват.

Можете да ги използвате и като сватбени химикали за най-важния подпис в живота си - този на брачното свидетелство. И да ги пазите за спомен от вашата сватба.

Гравираме с ръкописен шрифт Adventure (като на първата снимка), ако желаете печатен или друг шрифт - отбележете в графата за персонализация. Също така ако желаете сърца в текста, напишете <3, където желаете да е сърцето.

Пример: Ани и Иван <3 27.07.2023

Подходящи и за рекламни кампании, фирмени подаръци. Ако желаете да поръчате като юридическо лице, моля свържете се с нас предварително.

Време за изработка и доставка от 1 до 4 работни дни. За по-големи количества срокът може да варира, в зависимост от наличностите.

WEDDINGP

Вижте също и: