Персонализирани дървени моливи
search
  • Персонализирани дървени моливи
  • Персонализирани дървени моливи
  • Персонализирани дървени моливи
  • Персонализирани дървени моливи
  • Персонализирани дървени моливи
  • Персонализирани дървени моливи

Персонализирани дървени моливи - идеални подаръчета за сватба и други събития

1,99 лв.
С вкл. данък

Персонализираните гравирани моливи са стилен и уникален подарък, идеален за подаръчета за сватба, моминско парти, различни поводи. Те могат да бъдат гравирани с име, текст, надпис, лично послание, благодарност или поздрав, като се превръщат във вълнуващ и запомнящ се аксесоар. Подходящи за родители, приятели, колеги, учители, ученици и партньори, тези моливи с гумичка са чудесен начин да изразите своето уважение и обич.

Подходящи и за рекламни кампании, фирмени подаръци.

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Макс. 250 символа

Отстъпки за количество

Количество Единична цена Спестявате
50 1,49 лв. 24,88 лв.
100 1,29 лв. 69,65 лв.
200 0,99 лв. 200,99 лв.
Количество
В наличност

Персонализиран лазерно гравиран молив с гумичка - изключителен и стилен подарък за любимите ви хора. Изненадайте ги с уникален молив, гравиран с име, текст, лично послание, благодарност или поздрав. Идеален за сватба, сватбени подаръчета, моминско парти, рожден ден, имен ден, годишнина,  празник или друг специален повод. Този аксесоар е перфектният начин да изразите своите чувства и да оставите траен спомен. Заложете на индивидуалността с нашите гравирани моливи с гума, които ще станат незабравим знак за вашата грижа и внимание.

Този персонализиран молив е универсален и значим подарък, подходящ за всякакъв тип получател - за родител, приятел, колега, шеф, учител, ученик, ментор, близък или партньор, този изискан аксесоар е идеален избор. Персонализацията на молива, с име, текст, лично послание или поздрав, позволява да направите подаръка подходящ и запомнящ се за всяка възраст, пол и интереси. Този гравиран молив е прекрасен начин да покажете уважение, благодарност и обич към онези, които заслужават вашата грижа и признание.

Подходящи и за рекламни кампании, фирмени подаръци. Ако желаете да поръчате като юридическо лице, моля свържете се с нас предварително.

Време за изработка и доставка от 1 до 4 работни дни. За по-големи количества срокът може да варира, в зависимост от наличностите.