Персонализирани дъски за рязане с име
search
  • Персонализирани дъски за рязане с име
  • Гравирана дъска за мезета с име за подарък
  • Персонализирана дъска за мезета с име - малка дъска за рязане за подарък

Персонализирана дъска за мезета с име - малка дъска за рязане за подарък

19,95 лв.
С вкл. данък

Дървена дъска за рязане с гравирано име (надпис). Уникална лазерно гравирана букова дъска за сирена и мезета - оригинален подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, сватба, годеж, за нов дом.

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Макс. 250 символа
Количество
В наличност

Малка кухненска дъска за рязане с име, надпис - компактна, практична и удобна, подходяща за всяка кухня. 

Персонализирана букова дъска за сирена и мезета с уникален дизайн (име между две точилки и кухненски принадлежности) - оригинален гравиран подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, завършване, Свети Валентин, 8-ми март, за нов дом. Практичен и достъпен подарък за кухнята и трапезата на любими хора, двойки, приятели, познати, родители, за жена, майка, сестра, леля, шаферка, за мъж, татко, за нея, за него, за баба, за дядо и други близки или колеги.

Уникален личен подарък - гравирана дъска за мезета с инициали или име (надпис). Подходяща и за деца - да се учат да режат и сервират с тази малка удобна лека букова дъска с ваш надпис.

Може да се ползва като детска дъска, дъска за рязане на сирена и мезета, персонализирана дъска за сервиране. Гравирана дъска, която всяко семейство / домакинство трябва да притежава! Сватбен подарък, практичен подарък за годеж или годишнина, юбилей, пенсиониране, подарък за любителите на мезетата!

Гравирани компактни дъски за рязане, транжиране и сервиране по най-естествен начин. 

За персонализацията трябва да въведете име или друг надпис (желателно е той да е кратък до 2-3 думи, за да се събере в рамките на кухненския дизайн и да изглежда добре).

Мийте кухненската дъска с хладка вода и веро. Не я почиствайте в миялна машина!

Размери: 23 х 15 х 1 см;

Материал: бук.

Време за изработка от 1 до 3 работни дни.

Дървото е естествен материал и поради това можете да очаквате различни шарки и текстури. Тези уникални характеристики допринасят за очарованието и индивидуалността на всяка гравирана дървена дъска за мезета.

Дъските са подходящи за рекламни дъски за сервиране или декорация за заведения и магазини. Можем да изработим с вашето име/лого. За по-големи количества или запитвания за изработка по ваш дизайн, моля да се свържете с нас преди да направите поръчка, за да изготвим персонална оферта.

NAMEBOARD

Вижте също и: