Дървени табелки с имена за маса за гостите - за сватба и други събития
search
  • Дървени табелки с имена за маса за гостите - за сватба и други събития
  • Табелки с имена за маса за гостите - за сватба
  • Табелки с имена за маса за гостите - за сватба и други събития
  • Табелки с имена за маса за гостите - за сватба и други събития
  • Табелка с име за маса за гости - за сватба
  • Табелки с имена за маса за гостите - за сватба и други събития

Табелки с имена за маса за гостите - за сватба и други събития

1,39 лв.
С вкл. данък

Персонализирани дървени табелки с имената на гостите за маси за вашата сватба или тържество. Стилни и елегантни табелки за имена на гости на сватба или тържество. Уникални дървени табелки с имена за маси.

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Макс. 250 символа
Количество
В наличност

Персонализирани дървени табелки с имената на гостите за маси за вашата сватба или тържество. Стилни и луксозни табелки за имена на гости на сватба или тържество. Уникални дървени табелки с имена за маси. 

Придайте на вашето специално събитие още повече блясък и индивидуалност с нашите табелки с имена за маса за гостите. Тези изящни и стилни табелки са идеални за сватби, юбилеи, рождени дни, кръщенета, балове и всички други важни събития, на които желаете да посрещнете вашите гости по уникален начин.

Всяка табелка е изработена с внимание към детайлите и персонализирана с името на госта, което прави този аксесоар още по-специален и запомнящ се. 

Нашите табелки с имена за маса за гостите са изработени от висококачествен шперплат, което гарантира здравина и издръжливост, така че вашите гости да ги задържат като спомен от специалния ден. Те не само помагат на вашите гости да намерят своите места на масата, но също така придават елегантен и персонален завършек на цялостния декор на вашето събитие.

Създайте уютна и приятна атмосфера за вашите гости и покажете им колко специални са за вас с нашите персонализирани дървени картички с имена за маса. Нека всеки гост се почувства посрещнат с топлина и внимание, докато създавате незабравими спомени от вашето изключително събитие. Тейбъл картички. (тейбал картички с имена за декорация на празнична маса, сватбени табелки с имена за маса)

Материал - шперплат;

Висококачествен UV принт;

Диаметър - 5 см.

Време за изработка - от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

NAMETAGS