Пъзел със снимка - уникален подарък за деца
search
  • Пъзел със снимка - уникален подарък за деца
  • Персонализиран пъзел със снимка - фото пъзел
  • Персонализиран пъзел със снимка - фото пъзел
  • Персонализиран пъзел със снимка - фото пъзел
  • Персонализиран пъзел със снимка - фото пъзел
  • Персонализиран пъзел с ваша снимка или картинка - фото пъзел 30 части

Персонализиран пъзел с ваша снимка или картинка - фото пъзел 30 части

15,99 лв.
С вкл. данък

Пъзел със снимка от 30 елемента с рамка - уникален подарък за деца и възрастни!

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Няма избран файл .png .jpg .gif
Количество
В наличност

Пъзел със снимка, състоящ се от 30 части, лазерно рязан пъзел с подложка.

Материал - картон;

Висококачествен UV печат;

Размери:

- 30 части - 18 х 12 см;

Личен подарък със снимка по поръчка, който ще ви накара да се забавлявате, подреждайки го с близките ви. Фото пъзелът със снимка е особено подходящ и за деца, тъй като се състои от 30 елемента и е сравнително лесен за подреждане (зависи и от самото изображение, което сте избрали). За приятно и забавно време с близките ви. 

Пъзели със снимка са подходящ подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, кръщене, Свети Валентин, Никулден, Коледа и други поводи. Оригинален подарък за нея, за него, за дете, за близки и приятели, родители, коледен подарък за дете, за спомен и т.н.

Запазете своите любими моменти с нашите персонализирани принтирани фото пъзели с ваша снимка и предложете уникален и нестандартен подарък, който ще бъде съхранен завинаги. Може да изберете снимка с ваши близки, деца, домашен любимец, любимо място или пейзаж, снимка от важно за вас събитие - сватба, бал, завършване, рожден ден, юбилей, раждане на дете, кръщене, погача, личен спомен, Коледа или друго. Персонализиран подарък за спомен - пъзел по ваш дизайн.

* Препоръчваме да прикачите по-светло изображение с високо качество. Не носим отговорност за резултата при предоставяне на тъмно изображение и изделията не подлежат на връщане или замяна, тъй като са персонализирани специално за Вас.

Време за изработка - от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

PHOTOPUZZLE

Вижте също и: