Пъзел със снимка - подарък за влюбени, с любов
search
  • Пъзел със снимка - подарък за влюбени, с любов
  • Персонализиран пъзел със снимка и сърца
  • Пъзел със снимка LOVE - персонализиран фото пъзел A4
  • Пъзел със снимка LOVE - персонализиран фото пъзел A4
  • Пъзел със снимка LOVE - персонализиран фото пъзел A4

Пъзел със снимка LOVE - персонализиран фото пъзел A4

25,99 лв.
С вкл. данък

Персонализиран пъзел със снимка LOVE и над 120 части - уникален подарък за нея, за него, за влюбени и любими хора. Подходящ за Свети Валентин, Коледа или друг специален повод!

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Няма избран файл .png .jpg .gif
Количество
В наличност

Пъзел със снимка LOVE, състоящ се от над 120 елемента (включва и буквите от думата LOVE + сърца),  лазерно рязан картонен пъзел. Този уникален пъзел предоставя възможността да съчетаете вашите специални спомени с естетиката на любовта като жест на нежност и обич.

Материал - картон;

Висококачествен UV печат;

Приблизителен размер - 29 х 20 см. (Формат А4)

*Изпраща се разглобен в картонена кутийка.

Личен подарък с ваша снимка, който ще ви накара да се забавлявате и разтоварите, подреждайки го с близките ви. Пъзелите са отличен начин за забавление и релаксация. След като завършите пъзела, ще имате чудесно арт произведение, което може да бъде изложено в рамка (не е включена) или закачено на стената.

Пъзели със снимка са подходящ подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, завършване, сватба, годеж, кръщене, Свети Валентин, деня на влюбените, Коледа и други поводи. Оригинален подарък за нея, за него, за гадже, за съпругата, съпругът, жена, мъж, за дете, за близки и приятели, родители и т.н.

Запазете своите любими моменти с нашите персонализирани принтирани фото пъзели с ваша снимка със сърчица и предложете уникален и нестандартен подарък, който ще бъде съхранен завинаги. Може да изберете снимка с ваши близки, деца, домашен любимец, любимата жена, гадже, любимо място или пейзаж, снимка от важно за вас събитие - сватба, бал, завършване, рожден ден, юбилей, раждане на дете, личен спомен или друго. Персонализиран подарък за спомен с любов - пъзел по ваш дизайн. Специални подаръци за влюбени.

* Препоръчваме да прикачите по-светло изображение с високо качество. Не носим отговорност за резултата при предоставяне на тъмно изображение и изделията не подлежат на връщане или замяна, тъй като са персонализирани специално за Вас.

Време за изработка - от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

LOVEP

Вижте също и: