Изтривалка по поръчка
search
  • Изтривалка по поръчка
  • Персонализирана изтривалка за входна врата - подарък за нов дом
  • Персонализирана изтривалка за входна врата - подарък за нов дом
  • Персонализирана изтривалка за входна врата
  • Персонализирана изтривалка за входна врата
  • Персонализирана изтривалка за входна врата
  • Персонализирана изтривалка за входна врата
  • Персонализирана изтривалка за входна врата
  • Персонализирана изтривалка за входна врата

Персонализирана изтривалка за входна врата

49,95 лв.
С вкл. данък

Уникална персонализирана изтривалка за врата. Перфектен декор за входа на вашия дом или офис с поздрав за гостите Добре дошли! или друг надпис, отразяващ индивидуалността и стила ви. Универсален подарък за нов дом

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Макс. 250 символа
Количество
В наличност

Добре дошли в дома си със стил и усмивка с нашата персонализирана изтривалка за входна врата. Тази уникална и функционална декорация ще направи първото впечатление на вашите гости незабравимо.

Размери: 60 х 40 см;

Висококачествен UV печат.

В полето за персонализация напишете първо текст за първия ред (горния ред): Добре дошли! или друг текст, на нов ред напишете желаната фамилия или само име / имена / надпис , тя ще бъде поставена в долната част на изтривалката като на снимките с шрифтовете от снимките, освен ако поискате други шрифтове, избрани от вас и описани в полето за персонализация.

Пример:

Добре дошли!

сем. Тодорови

- Индивидуален семпъл дизайн: Добавете ваш личен стил към входа на дома с персонализирана изтривалка. С поздрав за всички, които ще прекрачат през вашата врата. Подходяща е и за заведения, магазини и фирми (може да бъде изработена по поръчка по ваш дизайн с фирмено лого, надпис или друг текст)

- Добре дошли с усмивка: С тази дизайнерска изтривалка по поръчка ще донесете радост и топлина на всеки, който посети вашия дом. Не само че тя ще посрещне гостите, но също така може да напомни за вашата уникална семейна атмосфера.

- Естетика и практичност: Не само че ще добави красота към вашия вход, но и ще помогне да се предотврати пренасянето на мръсотия и прах вътре в дома със своите кокосови влакна.

- Оригинален подарък: Тази персонализирана изтривалка е идеален, практичен подарък за нов дом, нов бизнес - заведение, магазин, офис, за рожден ден, имен ден, сватба, годеж, годишнина, юбилей, пенсиониране, посрещане на бебе, Коледа, за приятелско семейство, кумове или други специални събития. Добавете нотка индивидуалност и стил към подаръка си.

Създайте приятна атмосфера за вашите гости с  "Добре дошли" - изтривалката на входа на вашия дом. Персонализирайте я с вашата фамилия или имена, или друг уникален текст и направете първото впечатление на вашите гости запомнящо се и специално. С нашата изтривалка за входна врата от кокос, вашият дом ще излъчва топлина, стил и гостоприемство.

Време за изработка от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди, с наложен платеж.

Ако желаете да персонализирате изтривалката с изцяло ваш дизайн, се свържете с нас предварително!

DOORMAT

Вижте също и: