Снимка с песен върху дърво - плакет за подарък
search
  • Снимка с песен върху дърво - плакет за подарък
  • Снимка с песен върху дърво

Снимка с песен върху дърво

29,95 лв.
С вкл. данък

Оригинален подарък - ЦВЕТНА СНИМКА ВЪРХУ ДЪРВО С ПЕСЕН ПО ВАШ ИЗБОР! Персонализирани плакети със снимки и песни за подаръци!

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Няма избран файл .png .jpg .gif
  • Макс. 250 символа
Количество
В наличност

Подарете уникален подарък с нашата персонализирана цветна снимка върху дърво с песен - вашата песен, любима, мотивираща, благодарствена или от първия сватбен танц по ваш избор. Подходящ нестандартен подарък за влюбени двойки, за близки и приятели, младоженци или пък за дете с любима детска песничка и забавна снимка за спомен. Перфектният подарък за нея или него!

Използваме висококачествено буково дърво и качествен UV печат, за да създадем детайлни и дълготрайни изображения.

Включена е стойка за лесно излагане на вашата цветна снимка плакет с песен на маса, бюро или рафт.

Персонализиран подарък - дървена снимка с вашата любима песен (песента от първия сватбен танц или друга вдъхновяваща и любима на вас или на получателя)! Уникална идея за подарък, подходящ за специални поводи, приятели, колеги, семейни спомени, подарък за влюбени, за рожден ден, имен ден, годишнина, сватба, юбилей, бал, Свети Валентин, Коледа, Нова Годинa.

Материал: бук; UV фото принт;

Размери:

- L - 23 x 15 cm x 1cm.

В полето за персонализация напишете името на песента, името на изпълнителя, времетраенето на избраната песен (не задължително, ако не напишете, ще сложим минути и секунди по подразбиране) и прикачете желаната снимка.

Пример: "All of Me", John Legend, 3:18

Време за изработка - от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

Запазете своите любими моменти с нашите персонализирани принтирани снимки върху дърво и предложете уникален и нестандартен подарък, който ще бъде съхранен завинаги. 

* Важно: Продуктът е декоративен, а не музикален! При поръчка, ще получите вашата снимка с избраната песен като надпис (все едно сте я пуснали да я слушате), написана върху дървото. Няма звук, нито опция за реално пускана на песента!

* Препоръчваме да прикачите по-светло изображение с високо качество. Не носим отговорност за резултата при предоставяне на тъмно изображение и изделията не подлежат на връщане или замяна, тъй като са персонализирани специално за Вас.

SONGWOOD

Вижте също и: