Поръчки направени   
между 10.07 и 21.07   
ще се обработват   
 на 22.07!           
                                                    В отпуск сме smiley-cool.gif     
Снимка с песен върху дърво - плакет за подарък
search
  • Снимка с песен върху дърво - плакет за подарък
  • Снимка с песен върху дърво

Снимка с песен върху дърво

29,95 лв.
С вкл. данък

Оригинален подарък - ЦВЕТНА СНИМКА ВЪРХУ ДЪРВО С ПЕСЕН ПО ВАШ ИЗБОР! Персонализирани плакети със снимки и песни за подаръци!

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Няма избран файл .png .jpg .gif
  • Макс. 250 символа
Количество
В наличност

Подарете уникален подарък с нашата персонализирана цветна снимка върху дърво с песен - вашата песен, любима, мотивираща, благодарствена или от първия сватбен танц по ваш избор. Подходящ нестандартен подарък за влюбени двойки, за близки и приятели, младоженци или пък за дете с любима детска песничка и забавна снимка за спомен. Перфектният подарък за нея или него!

Използваме висококачествено буково дърво и качествен UV печат, за да създадем детайлни и дълготрайни изображения.

Включена е стойка за лесно излагане на вашата цветна снимка плакет с песен на маса, бюро или рафт.

Персонализиран подарък - дървена снимка с вашата любима песен (песента от първия сватбен танц или друга вдъхновяваща и любима на вас или на получателя)! Дървен плакет с песен и ваша снимка е уникална идея за подарък, подходящ за специални поводи, приятели, колеги, семейни спомени, подарък за влюбени, за рожден ден, имен ден, годишнина, сватба, юбилей, бал, Свети Валентин, Коледа, Нова Годинa.

Материал: бук; UV фото принт;

Размери:

- L - 23 x 15 cm x 1cm.

В полето за персонализация напишете името на песента, името на изпълнителя, времетраенето на избраната песен (не задължително, ако не напишете, ще сложим минути и секунди по подразбиране) и прикачете желаната снимка.

Пример: "All of Me", John Legend, 3:18

Време за изработка - от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

Запазете своите любими моменти с нашите персонализирани принтирани снимки върху дърво и предложете уникален и нестандартен подарък, който ще бъде съхранен завинаги. 

* Важно: Продуктът е декоративен, а не музикален! При поръчка, ще получите вашата снимка с избраната песен като надпис (все едно сте я пуснали да я слушате), написана върху дървото. Няма звук, нито опция за реално пускана на песента!

* Препоръчваме да прикачите по-светло изображение с високо качество. Не носим отговорност за резултата при предоставяне на тъмно изображение и изделията не подлежат на връщане или замяна, тъй като са персонализирани специално за Вас.

SONGWOOD

Вижте също и: