Цветна снимка върху дърво - уникален подарък
search
  • Цветна снимка върху дърво - уникален подарък
  • Снимка върху дърво за подарък
  • Цветна снимка върху дърво - уникален подарък
  • Цветна снимка върху дърво - уникален подарък
  • Цветна снимка върху дърво - уникален подарък

Цветна снимка върху дърво - уникален подарък

19,90 лв.
С вкл. данък

Зарадвайте близките си с този изненадващ и нестандартен подарък - нашето невероятно предложение - ЦВЕТНА СНИМКА ВЪРХУ ДЪРВО!!!

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Няма избран файл .png .jpg .gif
  • Макс. 250 символа
Размер: S - 15/11см.
Изберете опции: Само снимка
Количество
В наличност

Открийте уникалния и оригинален подарък с нашата персонализирана цветна снимка върху дърво. Съхранете своите най-ценни спомени с нашето предложение по поръчка и направете впечатление с един неповторим и значим личен подарък за спомен.

Ако желаете текст (пожелание/надпис/послание) под снимката (като на примерните снимки), моля напишете го в полето за персонализация. Колкото по-дълъг е текста, толкова по-дребен ще бъде шрифта, за да се събере на определеното за текст място.

Използваме висококачествено буково дърво и качествен UV печат, за да създадем детайлни и дълготрайни изображения.

Включена е стойка за лесно излагане на вашата цветна снимка на маса, бюро или рафт.

Персонализиран подарък - дървена снимка! Уникална идея за подарък, подходящ за специални поводи, приятели, колеги, семейни спомени, подарък за влюбени, подарък за рожден ден, имен ден, годишнина, сватба, юбилей, бал, Свети Валентин, Никулден, Коледа, Нова Година или корпоративни подаръци. Този продукт предлага гъвкавост при избора на персонализиране, както и възможност за персонализация на надписи.

Материал: бук;

Размери:

- S - 15 х 11 х 1 см;

- L - 23 x 15 cm x 1cm.

Изделието се изработва с "рамка'' от 3-те страни - приблизително 1см, а отдолу за текст - около 3 - 4см (зависи от посоката на снимката и размерът, който сте избрали), така че да се вижда дървесината около вашата снимка за по-добър натурален ефект. Ако не желаете текст, ще разположим снимката на цялото изделие с по 1 см ''рамка'' от 4-те страни.

В полето за персонализация напишете вашия текст (само ако сте избрали тази опция):

Пример: "Честит рожден ден!"

Време за изработка - от 1 до 3 работни дни. Изпращаме със Спиди с наложен платеж, доставката обикновено отнема 1 работен ден.

Запазете своите любими моменти с нашите персонализирани принтирани снимки върху дърво и предложете уникален и нестандартен подарък, който ще бъде съхранен завинаги.  UV фото принт.

* Препоръчваме да прикачите по-светло изображение с високо качество. Не носим отговорност за резултата при предоставяне на тъмно изображение и изделията не подлежат на връщане или замяна, тъй като са персонализирани специално за Вас.

PICWOOD02

Вижте също и: